Webshop private

På vores hjemmeside for private: shop.osteborsen.dk har du mulighed for at bestille vores velkendte tapas, brunch to go, brød og flere andre produkter. På den måde har vi gjort det nemt for dig, at byde venner og familie på god og smagfuld mad fra vores Osteri i Vemmelev. 

Varerne afhentes på adressen: Industrivænget 14, 4241 Vemmelev.

Hos Ostebørsen har vi eget modningslager fra både større og mindre mejerier. Huset rummer over 1001 unikke oste og har tillige et udsøgt udvalg af charcuteri og tilbehør. Herfra sammensætter vi hver måned en ny tapas menu – og giver dermed nye smagsoplevelser til dig og dine gæster hele året rundt. 

Det samme gælder for vores øvrige sortiment, hvor fx vores hjemmelavet tilbehør laves med de bær og grønsager, der er i sæson – og vinen bliver nysgerrigt købt hjem til menuernes sammensætninger. 
Hver dag bager vi rugbrød, foccasia brød og surdejsbrød lavet på ølandshvede. Ofte finder du også hjemmelavet knækbrød, boller, mini pizza og lækre desserter.

Klik ind på vores shop og se vores lækre udvalg, lige fra tapas, brunch, anretninger ud af huset, hjemmelavet surdejsbrød samt lækker ost og tilbehør. 

Klik her og kom direkte til shoppen for private kunder

På vores shop finder du blandt andet nedenstående