Sidste nyt

Kære kunder

I Ostebørsen A/S ønsker vi at tage samfundsansvar, hvorfor vi med baggrund i de anvisninger der er udsendt, har tilpasset vores salg, pakning og levering. 

Vi har sikret at alle som har mulighed for at arbejde hjemmefra gør dette, ligesom vores pakke og lagerfunktion er blevet indrettet således, at medarbejderen har minimal personlig kontakt. Endvidere opretholder vi naturligvis vores sædvanlige høje niveau for fødevaresikkerhed. Vores distribution fungerer normalt, dog vil vores chauffører undgå personkontakt i.f.m. aflæsningen. Vi har lukket vores café på grund af de omstændige COVID-19-restriktioner, samt udvidet butikken til det dobbelt areal – da den stadig har åbent. 

Vores sælgere vil således kontakte jer efter sædvanlig mønster, men måtte du ønske ekstra leverancer eller ændringer, er du velkommen til at kontakte os pr. tlf. eller mail. 

Vi er pt. lagerførerende på et spændende og tilstrækkeligt sortiment af oste og vil gøre vort yderste for at opfylde vores kunders behov og ønsker. 

Salgsafdelingen kan kontaktes på:

Henrik Kastrup                    Tlf. 2093 0016         Mail: hmk@osteborsen.dk 

Mikkel Johnsen                   Tlf. 4216 7075         Mail: mj@osteborsen.dk

Vi ser frem til vort fortsatte samarbejde i en periode, hvor meget ikke er som det plejer, men hvor vi ved fælles indsats vil tilstræbe optimale løsninger ud fra de givne omstændigheder.

 

Venlig hilsen

Ostebørsen A/S