Ostebutikken med 1001 oste…

En eventyrlig osteoplevelse

Indrømmet, du skal være lidt glad for ost, men er du det, venter der i vores ostebutik i Vemmelev en helt unik oplevelse, af vidunderlige smagsindtryk.

Bliv indhyllet i fantastiske smage

Vores filosofi er, at du skal have lov til at gå på smagseventyr så længe lysten og smagsløgene rækker.

Derfor har vi altid et stort udvalg af vores egne oste, sammen med oste fra små mejerier rundt i Europa. Det mener vi skaber den bedste og mest spændende smagsoplevelse for dig.


Du kan bestille månedens tapas, der er en nøje sammensat tapaskasse med udvalgte oste, charcuteri og spændende tilbehør, der sikrer dig en fantastisk aften. Skal det være ekstra hyggeligt findes den også i en deluxe udgave.

Tapaskasserne fornyes hver måned med nye spændende oste, charcuteri og hjemmelavet tilbehør. Du kan læse mere om, hvad de indeholder og bestille dem her: Anretninger & Tilbehør

Brød og tilbehør

Foruden et stort udvalg af kvalitetsoste, finder også hjemmebagt brød og knækbrød samt masser af lækre hjemmelavet tilbehør, der varierer. Det kan eksempelvis være nøddemix, syltede rødløg, appelsin marmelade, basilikum pesto, hvidløgsost, blommekompot og æblekompot.
(Bestil gerne brød sammen med din tapas eller ost, så er du sikret i tilfælde af, vi får udsolgt i løbet af dagen)

Café

I forlængelse af vores fine, velassorterede ostebutik finder du vores hyggelige café. Her kan du eksempelvis nyde en ostemad og en god kop kaffe, eller en tapas anretning med mulighed for et glas vin, øl eller vand til.

Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor – på gensyn!