Ostebutik

En eventyrlig osteoplevelse

Indrømmet, du skal være lidt glad for ost, men er du det, venter der i vores ostebutik i Vemmelev en helt unik oplevelse, af vidunderlige smagsindtryk og samtidig et sjældent kig indenfor i et ægte ostemejeri. 

Bliv indhyllet i fantastiske smage

Når du er i vores butik, kan du trykke næsen helt flad mod vores tykke glasruder ind til vores lille mejeri, og se lageret med mere end 1001 fantastiske oste. I mejeriet kan du se vores mejerist producere vores egne oste af Naturgræsmælk om til præmierede, fænomenale oste.

 

Når du har fået ondt i næsen af at trykke den flad, synes vi du skal tage på en smagstur rundt i butikken. Vores filosofi er, at du skal have lov til at gå på smagseventyr så længe lysten og smagsløgene rækker. 

Derfor har vi altid et stort udvalg af vores egne oste, sammen med oste fra små mejerier rundt i Europa. Det mener vi skaber den bedste og mest spændende smagsoplevelse for dig. 

Det kan du nyde i vores café

I vores cafe kan du dagligt nyde et udvalg af forskellige ostebrætter, du kan se menuen her i butikken.

Vores ostebar kan du nyde hver tirsdag og fredag fra kl. 12.00 – 18.00 og om lørdagen serverer vi en lækker brunch fra kl. 10.00 – 13.30  

Osteanretninger

Du kan bestille en skøn osteanretning fra vores take away menu, hvor vi lover dig at sammensætte en udsøgt osteoplevelse. 

 

Tapaskasser

Du kan også bestille en nøje sammensat tapaskasse med udvalgte oste, tilbehør og charcuteri, som sikrer dig en fantastisk aften. 

Ønsker du at bestille et bord til vores lørdagsbrunch, skal du ringe på tlf. 44 22 33 33.

Ved bestilling af take away menu, bedes du sende en mail til osteriet@osteborsen.dk 

 

Har du dog brug for flere oplysninger, inden du besøger vores fantastiske univers, hjælper vi dig gerne, du kan kontakte os på:

Telefon: 44 22 33 33

Mail: osteriet@osteborsen.dk