Sølvmedalje ved Nordisk Ostefestival 2017

Få måneder efter Ostebørsens Gårdmejeri begyndte at fremstille oste, var der Nordisk Ostefestival 2017. To af vores oste deltog og fik flotte placeringer. I kategorien rødkitoste var Rød Skallebakke et point fra førstepladsen og i kategorien halvfaste var Halvfast græsmælksost 2 point fra bronzemedaljen. Vi er utrolig stolte af, at juryen…

Læs artiklen

Bliv en del af vores crowdfunding-projekt

Hos Ostebørsen har drømmen om et gårdmejeri spirret gennem mange år. Da vi byggede det nye domicil i 2016 begyndte drømmen at blive til virkelighed og i slutningen af december blev det besluttet at invitere lokalsamfundet og passioneret ostefolk til at følge vores osteeventyr på…

Læs artiklen

Ostebørsens historie

Ostebørsen har årtiers erfaring med at sætte de lækreste og mest smagfulde oste. Virksomheden blev grundlagt, da Aksel Munch Mortensen i 1934 startede som ostehandler. Med hestevogn kørte han rundt til gårde og huse i Vinde Helsinge området nord for Slagelse. Dengang blev ostene købt…

Læs artiklen

Naturgræsmælk fra Tude Ådal

For os er det vigtigt, at du har mulighed for at vide, hvor og hvordan mælken er produceret. Derfor arbejder vi tæt sammen med Tøvestensgaarden, som leverer Naturgræsmælk fra Tude Ådal direkte til Ostebørsens gårdmejeri. Vores samarbejde giver forbrugeren en unik mulighed for at opleve…

Læs artiklen

Kontakt os

Er du vores nye kollega? Vi er altid på udkig efter interessante og talentfulde medarbejdere, så send endelig en spændende uopfordret ansøgning til hmk@osteborsen.dk Henrik Møller Kastrup Indehaver hmk@osteborsen.dk Telefon 2093 0016 Birgitte Kastrup Direktør bk@osteborsen.dk Telefon 2099 7729 Mikkel Johnsen Salgschef mj@osteborsen.dk Telefon 4216…

Læs artiklen

Antvorskov

I 1801 kom den første schweiziske ostemager til Antvorskov Gods ved Slagelse, hvor de lærte de lokale at lave faste hårde oste af typen Emmentaler. Frem til midten af 1800 tallet var de Vestsjællandske godser førende i Danmark med disse oste. Men i midten af 1800 tallet blev man…

Læs artiklen

Kastrup ostene

Vi brænder for at bringe smagen tilbage i Danbo, som er en fantastiske oste-type, der fortjener opmærksomhed. Der findes ikke noget bedre til morgenmad end frisk brød og et stykke Danbo. Men desværre er Danbo blevet en industriost, der er blevet ensartet og kedelig. Derfor…

Læs artiklen

Formatges artesans de ponent

Vi befinder os lidt vest for Barcelona på gårdmejeriet FORMATGES ARTESANS DE PONENT, der er specialiseret i at lave gedeost fra gårdens 800 geder. Carlos, som ejer gården og laver osten, fortæller, at osteriet er nyt og moderne, men de tager udgangspunkt i Cataloniens traditionelle…

Læs artiklen