Vores café

Du har hver dag mulighed for at nyde et udvalg af vores lækre oste og charcuteri gennem vores ostebar. Læs mere om den nedenfor. Derudover har vi vores lørdagsbrunch hver weekend, som du også kan nyde.   Ostebar Hver dag åbner vi dørerne for vores…

Læs artiklen

Vi er med i et GUPD-projekt

Ostebørsen er med i projektet “Mælk på økologisk naturgræs og hø – udvikling af gastronomiske, sunde og bæredygtige mælkeprodukter”, som er et samarbejde mellem Tøvestensgaarden, Ostebørsen, Københavns Universitet og Viventes. Visionen er at skabe en dansk produktion og afsætning af økologisk naturgræsmælk med et højt…

Læs artiklen

GDPR – Ostebørsens privatlivspolitik

Ostebørsens persondatapolitik er blevet opdateret med virkning fra den 24. maj 2018. Begge dele er gjort for at imødekomme de nye juridiske krav i forbindelse med persondataforordningen, som træder i kraft den 25. maj 2018. Opdateringerne handler blandt andet om, hvor og hvornår vi anvender…

Læs artiklen

Nytårskur i Ostebørsens Cafe

En fabelagtig fantastisk fredag. Ostebørsens Nytårskur – en udsøgt 6 retters menu, lækre vine og en masse glade mennesker. Kokken havde kreeret en spændende menu, hvor ost var flettet ind i hver eneste ret. Menuen var: Sortfodsskinke – Pocheret æg – Trøffel – Ærteskud –…

Læs artiklen

Skal du til ostesmagning?

Har du lyst til at komme helt tæt på Ostebørsen og få en guidet tur i vores enestående osteunivers? På Industrivænget 14 i Vemmelev byder vi dig velkommen i et mangfoldigt osteunivers. Ostebørsen har eget gårdmejeri, mejeriudsalg & cafe samt et stort kølelager, hvor hylderne…

Læs artiklen

Ostehandler – bedre job findes ikke.

Eller det kommer nok lidt an på om du spørger os eller Mick Øgendahl. 🙂 Spørger du os, så er der INTET øfferen over at fremstille sin egen Naturgræsmælksost af en enestående mælk fra Tøvestensgaarden. Eller i at rejse rundt i Europa og finde små…

Læs artiklen

TV ØST på besøg

Tv-vært Mads Gudiksen fra madprogrammet ‘Mad med Mads og David’ besøgte Ostebørsens Gårdmejeri. Han fik vores egenproducerede og prisvindende ost ‘Rød Skallebakke’ samt vores enggræsmælk, fløde og creme fraiche med, så kokken David Jensin kunne skabe en spændende hverdagsret. Kokken blev begejstret for vores mejeriprodukter, som er fremstillet af en…

Læs artiklen

Sølvmedalje ved Nordisk Ostefestival 2017

Få måneder efter Ostebørsens Gårdmejeri begyndte at fremstille oste, var der Nordisk Ostefestival 2017. To af vores oste deltog og fik flotte placeringer. I kategorien rødkitoste var Rød Skallebakke et point fra førstepladsen og i kategorien halvfaste var Halvfast græsmælksost 2 point fra bronzemedaljen. Vi er utrolig stolte af, at juryen…

Læs artiklen