Åbningstider julen 2019

 Jingle bells, jingle bells Jingle all the way, Oh what fun it is to ride In a one-horse open sleigh, O Jingle bells, jingle bells Jingle all the way, Oh what fun it is to ride In a one-horse open sleigh Julen er lige om…

Læs artiklen

Forbrugerne fokuserer på pris og kvalitet når de handler ind – klima betyder mindre

På finans.dk kan du læse en artikel af Lars Attrup, som skriver om hvad de danske forbrugere foretrækker i øjeblikket, når det kommer til fødevarer. Denne artikel synes vi er interessant, da vi netop går meget op i at levere oste af god kvalitet til dig.  …

Læs artiklen

Bag dit eget surdejsbrød

Så er der nyt på arrangementsfronten.  I November har du mulighed for at deltage på et kursus, hvor du lærer at bage dit ejet surdejsbrød.  Vi får besøg af Brødsheriffen, Peter Fröhlich fra Ærø.  Han fortæller om sin passion at bage med surdej.  Peter bringer…

Læs artiklen

Vores nye Ostebar

Har du hørt den fantastiske nyhed? Vores butikschef Simon har re-defineret vores Ostebar? Så nu skal du ikke nøjes med at besøge vores Ostebar om tirsdagen og fredagen, i stedet kan du komme forbi os hver dag mellem kl. 11.00 – 17.00 til 75,00 kr….

Læs artiklen

Likørhavens snaps

Det lokale firma Likørhaven er nu at finde i butikken, hvor du kan vælge mellem 4 forskellige snaps. Likørhaven er et firma der sætter alt ind for at smagen er i centrum og er i den overbevisning at det skal være “kvalitet frem for kvantitet”….

Læs artiklen

Danske Norliq Likører

Norliq likører producerer lækre danske likører til den kræsne køber. I slutningen af 90’erne begyndte René Christensen at udvikle den første af de 3 likører virksomheden producerer nu, på baggrund af hans fascination og smag for alkohol. Eksperimenterne var mange og selve processen blev først…

Læs artiklen

Ost på P3

I tirsdags (30/7-19) var Henrik Møller Kastrup forbi P3 radio og deres program “Det fede er… Kaffe og ost” med værten Line, for gladeligt at fortælle om oste og hvorfor nogle mennesker kan være så dybt fascineret af oste.  10.000 – 12.000 år gammelt Ost…

Læs artiklen

Sommertærte

Vi har været i køkkenet og lavet en helt fantastisk sommertærte, fyldt med ost og spinat. Så hvis du er til en ret, der både kan nydes kold, lun eller varm, så skal du læse med her. Opskriften Én portion butterdej Spinat fyld  450 g…

Læs artiklen