Danske Norliq Likører

Norliq likører producerer lækre danske likører til den kræsne køber.

I slutningen af 90’erne begyndte René Christensen at udvikle den første af de 3 likører virksomheden producerer nu, på baggrund af hans fascination og smag for alkohol. Eksperimenterne var mange og selve processen blev først perfektioneret næsten 15 år senere, hvor Creme De Sureau blev første produkt. Den positive modtagelse gav dog René blod på tanden og efterfølgende kom Creme De Cerise på hylden. Ambitionerne er mange og interessen fra nationale og internationale aktører, sikrer at Norliq fortsat vil vokse, hvilket resulterer i en udvikling af nye produkter. 

Creme De Sureau

Hyldebær likøren byder på en smagsoplevelse af helt særlig kvalitet og karakter. 

Der anvendes kun hyldebærsaft af udsøgt kvalitet, som bringes til gæring i temperaturstyrede tanke. Efter endt gæring tilsættes ren alkohol af god kvalitet og efter nogle uger tilsættes endnu en gang alkohol samt en sukkerlage, der tilfører likøren de portvinslignende karakterer. 

Creme De Sureau er en yderst delikat likør med en fløjsblød og rund smag af hyldebær, og et afstemt indhold af alkohol gør den til en nydelse i absolut topklasse.

Likøren kan ved opbevaring på køl holde sig i ca. 12 måneder efter åbning. 

20 cl. fås til 79,00 kr. 

50 cl fås til 189,00 kr. 

 

Servér Creme De Sureau lettere afkølet til kraftige oste, mørk chokolade, som ledsager til kaffen eller nyd den blot som den er på jagten, sejlturen eller i venners lag. 

 

Creme De Cerise

Kirsebær likøren byder på en smagsoplevelse af friskhed, frugt og karakter. Der anvendes kun saft af kirsebærsorten Oblachinska, da dette bær er rigt på syre og har et højt indhold af sukker. 

Ved hjælp af speciel aromagær bringes den friske saft til gæring i temperaturstyrede ståltanke. Efter endt gæring tilsættes ren alkohol og når saften er klaret op tilsættes endnu en gang alkohol og sukkerlage samt et koncentreret udtræk af kirsebærstenens aromastoffer. Dette sker for at sikre den autentiske smag af kirsebær. 

Creme De Cerise er en karakterfuld likør med den naturlige smag af kirsebær, der leder tankerne hen på solmodne kirsebær plukket direkte fra træet. 

20 cl. flaske fås til 79,00 kr.

50 cl. flaske fås til 189,00 kr.

Servér Creme De Cerise afkølet til desserter, som ledsager til kaffen eller “on-the-rocks” eller prøv den som ingrediens i cocktails – fx. med hvidvin eller “bobler” som en nordisk version af Kir eller Kir Royal. 

Likøren kan ved opbevaring på køl holde sig i ca. 6 måneder efter åbning. 

Creme De Noix

Valnødde likøren byder på en smagsoplevelse af helt usædvanlig kvalitet og karakter. 

Likøren er med sin delikate smag af valnød og en let karamelliseret sødme en likør i den absolutte eksklusive topklasse. 

Til fremstilling anvendes danske og franske grønne valnødder, der plukkes før modning, hvorefter de kværnes og blandes i en koncentreret alkoholopløsning. Ved hjælp af specialudviklede tanke iltes alkohol og nødder gennem mange måneder, samtidig med at hyppig omrøring foretages. Denne iltningsmetode og omrøring sikrer, at de rette smagsnuancer senere vil være fremtrædende i den færdige likør. 

20 cl. flaske fås til 129,00 kr.

50 cl. flaske fås til 295,00 kr. 

Likøren giver en perfekt balance mellem smagen af nød, let sødme og et strejf af karamel. 

Creme De Noix er en perfekt ledsager til kvalitetsoste, til desserter eller som en lav-alkoholisk avec til kaffen. 

 

Likører i forskellige størrelser

Er du i tvivl om hvilken likør du skal smage, har du mulighed for at købe alle 3 i en lille størrelse, inden du bevæger dig ud i den store flaske. 

Du kan vælge mellem 20 cl. flaske eller 50 cl. flaske. 

20 cl. fås fra 79,00 kr.

50 cl. fås fra. 189,00 kr. 

Er du typen som gerne vil smage alle 3 på en aften, har du mulighed for at købe en pakke med alle 3 varianter i. 

3 pak fås til 280,00 kr.