Likørhavens snaps

Det lokale firma Likørhaven er nu at finde i butikken, hvor du kan vælge mellem 4 forskellige snaps. Likørhaven er et firma der sætter alt ind for at smagen er i centrum og er i den overbevisning at det skal være “kvalitet frem for kvantitet”. Derfor garanterer Likørhaven at alle snaps bliver lavet med den rene smag i tankerne og der er derfor ingen tilsætningsstoffer af nogen art i de forskellige snaps. 

Porse snaps

Likørhavens Porse snaps er lavet på den løvfældende busk Pors. Denne raklebærende plante, har typisk hanlige og hunlige blomster fordelt på hvert sit individ, hvilket er sjældent set i planteverden. 

Porsesnapsen er lavet med rakler og grønne blade fra busken, som bliver plukket om sommeren, hvor de er fyldt med masser af smag og har en fantastisk duft. 

For at frembringe smagen, trækker rakler og blade i en neutral hvede sprit og filtreres når den har den rigtige smag. 

Likørhavens Porsesnaps bør nydes let afkølet til det danske frokostbord. 

Slåen snaps

Likørhavens Slåen snaps er lavet på den op til 3 meter høje slåenbusk, der vokser i de danske skovbryn og klitter. Busken har små blommmelignende bær, som er blålige og ligner nogle man har lyst til at spise løs af. Pas dog på, for bærrerne er utrolig bitre lige indtil de får den første frost, hvorefter de bliver søde og klar til at lave snaps af. 

Likørhavens snaps er lavet på de tørrede bær, som trækker i en neutral hvede sprit, hvor bærrene filtreres efter 2-3 måneder. Dette giver den behagelige søde snaps med toner af kirsebær, blommer og mandler. 

Likørhavens Slåen snaps kan med fordel gemmes, da den kun vil vinde smag ved ekstra lagring. 

Havtorn snaps

Likørhavens havtorn snaps er lavet på de orangerøde frugter, som busken bærer om efteråret og ud på vinteren.

De orangerøde frugter har en særpræget og syrlig smag, som efter frost ender med at blive noget mildere i smagen. 

Likørhavens havtorn snaps er lavet på de friske og modne havtorn frugter, der har trukket i en neutral hvede sprit i op til et halvt år, hvilket ender med at give snapsen den smukke gyldne farve og en helt fantastisk smag af citrus.

Nyd havtorn snapsen til frokostbordet eller de fede desserter. 

Valnød snaps

Likørhavens valnøddde snaps er lavet på grønne valnødder, som er rige på antioxidanter og umættede fedtsyrer, hvilket gør valnødder og valnøddeolie til et betydningsfuldt kosttilskud. 

Likørhavens valnød snaps er lavet på grønne umodne valnødder, som plukkes i Juli/August, hvorefter de knuses og trækker i en neutral hvede sprit. Valnødderne trækker i spritten i et halvt til et helt år, hvorefter valnødderne filtreres fra og essensen fortyndes med yderligere sprit, for at ramme den helt rigtige og behagelige smag. 

Snapsen kan med fordel gemmes og får på sigt en endnu mere behagelig og mild smag. 

Likørhavens valnød snaps kan nydes let afkølet til frokosten, ostebordet eller sammen med en lækker kop kaffe. 

Din favorit

Har du allerede smagt de forskellige snapse og kender din favorit? Eller sidder du med en lyst til at finde ud af, hvilken af de 4 forskellige der er din favorit?

Uanset om du allerede kender din favorit eller du sidder med lysten til at smage dem, så har du mulighed for at købe alle 4 snapse hos os og dermed blive meget klogere på de forskellige smage. Du kan købe flaskerne til en pris på 149,00 kr.