Hædersdiplom til Birgitte og Henrik

Her på Ostebørsen kan vi ikke være mere stolte end vi er lige nu. For her på kontoret ligger det længe ventede fysiske hædersdiplom til Birgitte og Henrik, fra Det Danske Gastronomiske Akademi. 

Akademiet har valgt at tildele Birgitte og Henrik hædersdiplomet for fantastiske mejeriprodukter. Her indgår de velkendte Kastrup-oste, som Ib Kastrup startede udviklingen af i slutningen af 1960’erne. Da Birgitte og Henrik overtog Ostebørsen i 1990, var ønsket at videreudvikle de kendte oste, så de er endnu bedre og består af et mere alsidigt sortiment. Det resulterer i Danmarks bedste fedtfattige oste 6% (10%) og 11% (20%), som går under navnet Kastrup Guld.

I år 2005, begynder Birgitte og Henrik at sætte produktionen af nye danske oste i gang, som produceres i samarbejde med små danske mejerier. Denne produktion resulterer i at de velkendte Antvorskov og Trelleborg oste kan lanceres i 2009.

Nyt eventyr i Vemmelev

Arbejdet stopper dog ikke her, da målet med Ostebørsens gårdmejeri er at skabe unikke og fantastiske oste, med en exceptionel smag. Dette arbejder ender ud med at der i 2017, bliver bygget et nyt domicil i Vemmelev, og hvor der samtidig indgås et samarbejde med Tøvestensgaarden, som leverer den nu velkendte naturgræsmælk. Det er også denne mælk som de lækre Kastrup oste nu produceres på. 

På baggrund af alle de erfaringer Birgitte og Henrik har gjort sig, siden de overtog Ostebørsen, har de kunne videreudvikle de lækre oste og kan dermed nu kalde sig indehaver af hædersdiplomet fra Det Danske Gastronomiske Akademi. 

Alle medarbejdere hos Ostebørsen ønsker Birgitte og Henrik mange gange tillykke med det flotte diplom.