Grossist

1001 oste giver unikke smagsoplevelser

Vores store passion for danske såvel som udenlandske oste, sikrer at du som professionel engros-kunde hos Ostebørsen, altid finder et spændende og bredt sortiment af kvalitetsoste.

Markedspladsen

Vi arbejder ud fra filosofien om en markedsplads, som en helt central måde, vi i Ostebørsen handler på. Det betyder for dig som kunde, at vi kender kvaliteterne og følger priserne tæt overalt i Europa, og vi ved, hvor og hvornår vi kan købe de bedste varer til de mest attraktive priser. Det gør at vi ofte kan handle “tæt på dato”, på det tidspunkt hvor ostene er optimalt modne og lige til at servere for dine gæster.

Vores årtiers rejse efter det bedste udvalg til dig

 

Vi har i årtier rejst rundt i Europa, hvor vi håndplukker vores specialoste med fokus på smag, tradition, mælk og dyrevelfærd. Derfor kan du som engros-kunde, finde et sortiment der består af kendte og klassiske AOP-oste, DOP-oste mfl. med alt lige fra 40 kilos Comté ostehjul til 50 grams specialoste.

Vi vil ikke kun være et almindeligt engros-led, vi vil også præge udviklingen og kvaliteten i vores danske oste. Derfor har vi i årtier udviklet en række nye oste i tæt samarbejde med mindre, danske mejerier. Inspireret af de bedste danske danbo-typer og de mest interessante franske klassikere, har vi skabt en helt unik serie af det, vi kalder Kastrup-oste.  Serien består af forskellige danbo-typer, hel- og halvfaste emmentaler-typer, samt broer og blåskimmel, og vi kalder dem blandt andet Dronning Victoria, økologiske Børsen Brie, Sorte Gertrud, Trelleborg, Antvorskov og Kong Knud.

Catervarer

Udover det øvrige sortiment, har vi en bred liste af gode og prisstærke catervarer bl.a. alt i skiveost, friskost, flødeost, salatost, mozzarella og meget mere. Da vi som udgangspunkt køber/importerer direkte fra producdenten, er du som engros-kunde i Ostebørsen altid sikret en konkurrencedygtig pris.

Det rette tilbehør

Vi har altid et stort udvalg af dansk, spansk og italiensk kvalitets-charcuteri tillige med Europas nok bedste oliven og olivenolier. Vi arbejder løbende på at finde og udvikle det rigtige tilbehør til oste og charcuteri, så der skabes en perfekt symbiose.

Vi står klar til rådgive dig

Alt dette betyder, at når du handler med Ostebørsen, handler du med en vidensbaseret fødevarevirksomhed, der i generationer har været de mad-professionelles forlængede arm. Vores erfarne indkøbere kender og følger dagligt de bedste og mest interessante fødevaremarkeder over hele Europa. Derfor tilbyder vi altid et kæmpe udvalg af tidens bedste og mest interessante oste, charcuteri og tilbehør. Vores engagerede medarbejdere er klar til at hjælpe dig med at finde det bedste til din virksomhed.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bestil 24/7 på vores webshop for erhvervskunder / grossister

Bestil et login til vores B2B online univers og placer din ordre når det passer dig.