Grossist & Export

Igennem tre generationer har Ostebørsen været køkkenchefernes forlængede arm, når de rigtige oste skal findes. Vi servicerer landets restauranter, cafeer, hoteller, kantiner og ostehandlere. Hver uge køber vi ind rundt om i Europa. Mange af ostene henter vi på mindre mejerier i Danmark, Frankrig, Spanien og Italien. En del af dem finder vi rent faktisk på gårdmejerier for enden af snoede bjergveje.

Ostehåndværk varierer fra parti til parti. Derfor er filosofien i Ostebørsen, at vi skaber en markedsplads, hvor vi balancerer efter pris, årstid og hvad der er modent. Hver uge sender vi en nyhedsmail med en opdateret sortimentsliste. Udover specialvarerne omfatter listen også vores brede udvalg af massevis af oste, charcuteri, olivenolier og andet spændende tilbehør.

Få et indblik i vores spændende sortiment  

Skal vi modne din osteviden?
Hos Ostebørsen deler vi gerne ud af vores specialviden. Har du brug for inspiration til at sammensætte og anrette et spændende ostebord eller vil du vide mere om de forskellige ostetyper og deres karkateristika, så ring 58 50 00 16. Vores dedikerede sælgere sidder klar på telefonerne mandag-torsdag fra kl. 8-16 og fredag fra kl. 9-14.

Hvis du er i nærheden af Vemmelev, er du meget velkomne til at komme forbi for at smage og opleve vores sortiment af specialoste og charcuteri. Mindre erhvervskunder kan selv indkøbe og hente varerne i vores mejeriudsalg på Industrivænget 14, 4241 Vemmelev. Ellers leverer vi.

Vil du vide mere om Ostebørsen? Læs vores flotte online brochure

Har du brug for rådgivning?
Ostebørsen har årtiers erfaring med at være ostehandler, så hvis du overvejer eller er i gang med at åbne osteforretning, udvide sortimentet i din delikatesseforretning eller noget helt tredje i forbindelse med at være ostehandler, er du hjertelig velkommen til at spørge løs. Vi hjælper dig gerne og deler glædeligt ud af vores erfaringer.
Og skulle du have lyst til at prøve kræfter med at åbne eget mejeri eller blive ostemager på anden vis, deler vi gerne de erfaringer som vi har fået, da vi etablerede Ostebørsens Gårdmejeri.