Grossist

1001 oste – giver unikke smagsoplevelser

Vores store passion for danske såvel som udenlandske oste, sikrer at du som professionel engros-kunde hos Ostebørsen, altid finder et spændende og bredt sortiment af kvalitetsoste.

Vi arbejder ud fra filosofien om en markedsplads, som en helt central måde, vi i Ostebørsen handler på. Det betyder for dig som kunde, at vi kender kvaliteterne og følger priserne tæt overalt i Europa, og vi ved, hvor og hvornår vi kan købe de bedste varer til de mest attraktive priser, fra de bedste og mest interessante fødevaremarkeder. Det gør at vi ofte kan handle “tæt på dato”, på det tidspunkt hvor ostene er optimalt modne og lige til at servere for dine gæster. Dermed kan vi sikre vores mere end 800 erhvervskunder, udsøgte kvaliteter og unikke smagsoplevelser, hver gang.

Vores årtiers rejse efter det bedste udvalg til dig

Vi har i årtier rejst rundt i Europa, hvor vi har søgt efter det bedste ostehåndværk, og hvor vi håndplukker vores specialoste med fokus på smag, tradition, mælk og dyrevelfærd. Derfor kan du som engros-kunde, finde et sortiment der består af kendte og klassiske AOC-oste, DOP-oste mfl. med alt lige fra 40 kilos Comté ostehjul til 50 grams specialoste.

Udover vores rejser i Europa, producerer og eksperimenterer vi også selv med at udvikle oste, for vi vil ikke kun være et almindeligt engros-led, vi vil også præge udviklingen af smag og kvalitet i vores danske oste. Det har resulteret i vores egen unikke serie, vi kalder for Kastrup-ostene. Vi har igennem de seneste årtier, udviklet nye oste i serien, i tæt samarbejde med mindre, danske mejerier, og inspireret af de bedste danske danbo-typer og de mest interessante franske klassikere. Serien består af forskellige danbo-typer, hel- og halvfaste emmentaler-typer, samt broer og blåskimmel, og vi kalder dem blandt andet Dronning Victoria, økologiske Børsen Brie, Sorte Gertrud, Trelleborg, Antvorskov og Kong Knud.

Foruden vores øvrige sortiment, har vi en bred liste af gode og prisstærke catervarer bl.a. alt i skiveost, friskost, flødeost, salatost, mozzarella og meget mere. For at sikre den bedste osteoplevelse for dig og dine kunder, fører vi også et stort udvalg af dansk, spansk og italiensk kvalitets-charcuteri, samt Europas nok bedste oliven og olivenolier. Fuldstændig ligesom med vores søgen efter de bedste oste, arbejder vi løbende på at finde og udvikle det rigtige tilbehør til oste og charcuteri.

Vi står klar til at rådgive dig

Alt dette betyder, at når du handler med Ostebørsen, handler du med en vidensbaseret fødevarevirksomhed, der i generationer har været de mad-professionelles forlængede arm. Vores erfarne indkøbere følger dagligt de bedste og mest interessante fødevaremarkeder over hele Europa og vores engagerede sælgere sidder klar til at rådgive og vejlede dig i vores kæmpe udvalg, så du får de rigtige varer, i den rette mængde – til den bedste pris.

Vi garanterer at du som engros-kunde altid er sikret en konkurrencedygtig pris.
Og ja; du må gerne prøve os af på det.

Vi glæder os til at høre fra dig.