Forårets arrangementer

Hos Ostebørsen inviterer vi til en række spændende arrangementer i foråret 2019….

 

Tirsdag 22. januar 2019 kl. 18.30 – Crowdfunding-arrangement

(Arrangementet er gratis for Ostebørsens crowdfundere)

Så er det blevet tid til det årlige Crowdfunding-arrangement. Ostebørsens crowdfundere inviteres til at kigge forbi og høre, hvad er der sket i det forgangne år på Ostebørsens Gårdmejeri. Til arrangementet vil der vanen tro blive serveret lækkerier.

OBS: For billetter til dette arrangement, send en mail med dit løbe nr. til sta@osteborsen.dk

 

Onsdag 6. februar 2019 kl. 18.30 – Belgisk øl og ost

Det har i mange år været populært at mødes til ost og vin, men i de senere år har øl vundet indpas som et alternativ. Denne aften nydes der øl i selskab med Carsten Berthelsen og nogle fantastiske oste fra Ostebørsens store osteunivers.

355,- pr. person

Køb din billet

 

Tirsdag 26. februar 2019 kl. 19.00 – Ost & portvin

I samarbejde med Portvinsloftet inviterer Ostebørsen endnu en gang til en hyggelig portvinsaften. På denne aften bliver du præsenteret for den formidable cocktail af portvin og ost.

250 kr. pr. person

Køb din billet

 

Torsdag 7. marts 2019 kl. 18.30 – Italiensk aften med Skælskør Vinhandel

Vi smager 8 forskellige dejlige Italienske vine og starter med en gang bobler. Sommelier Randi Villumsen & Kurt Mortensen fra Skælskør Vinhandel fortæller om vinene der smages. De italienske vine akkompagneres af udsøgte italienske oste udvalgt af Ostebørsen.

350 kr. pr. person

Køb din billet

 

Torsdag 21. marts 2019 kl. 18.30 – Oplev ostens mangfoldige univers

Kom på guidet rundvisning i Ostebørsens mangfoldige osteunivers. Udover vores egenproducerede oste fra Ostebørsens Gårdmejeri har vi et bredt sortiment af det bedste fra hele Europa. Hør historien om en familievirksomhed som gennem 3. generationer har spottet de lækreste og mest smagfulde oste til vores kunder. Smag 10 forskellige slags ost og 2 slags vin.

200,- pr. person

Køb din billet

 

Lørdag den 6. april kl. 10.00 – Lav din egen ost

Kom helt tæt på osteproduktion. Tag på osteskole og prøv at lave din egen ost hos Ostebørsen. Efterfølgende kan du tage et hjemmeosteriet med hjem og være ostemager i dit eget køkken.

*Hjemmeosteri: Redskaber og ingredienser til fremstilling af feta, havarti, ricotta, flødeost, rygeost, hytteost og mozzarella inklusiv opskrifter.

850 kr. pr person

Køb din billet