Er du vores nye kollega??

Ostebørsens Mejeriudsalg og Cafe søger en dygtig forretningsleder. Vores specialforretning i Vemmelev er i fantastisk fremgang og udvikling. Vi søger derfor en medarbejder med stort engagement og energi, som kan bidrage til vores høje serviceniveau og sikre at udviklingen fortsætter.

Vi leder efter en person, der har ideer, evner og forståelse for at arbejde målrettet med vores velassorterede sortiment, godt købmandskab samt varetage planlægning/drift. Derudover skal du i tæt samarbejde med det øvrige team og ledelsen udnytte det potentiale, som ligger i vores cafe og eventafdeling.

For os er det altafgørende at du nyder at servicere og ekspedere vores kunder. Du skal uden at vakle forstå hvad god kundeservice er og hvordan kundeoplevelsen sættes i højsædet. Du er typen som bliver motiveret af at skabe oplevelser for vores kunder og du må meget gerne være lidt af en ostenørd.

Vi forventer, at du med stor faglighed kan videreføre og videreudvikle vores take away/catering. Og for os er det vigtigt at du mestre både at fremstille og sammensætte en lækker tapas- eller osteanretning samt videreudvikle vores nuværende take away-koncept.

Det kræves og forventes, at du som menneske er målrettet, har gode lederegenskaber, har faglighed indenfor fødevarer og arbejdet med dette. Og ikke mindst at du har masser af positiv energi, gå-på-mod og entusiasme.

Vi er en familiedrevet virksomhed drevet af passion for ost og viljen til gode og ærlige fødevarer. Vi er 3. generation, der i 30 år har brændt for oste. Udover mejeriudsalg & cafe er Ostebørsen også en stor engrosforretning, der servicer 800 kunder i hele landet. I marts sidste år åbnede vi vores eget gårdmejeri, hvor vi fremstiller oste og mejeriprodukter på en enestående naturgræsmælk fra en gård i lokalområdet.

Alt er samlet i et nyt lækkert domicil i Vemmelev nær E20. I huset har du 30 kolleger, som du kan sparre med. Fra mejeriudsalget har du udsigt til et stort kølelager med mere end 1001 oste og ikke nok med det – du kan se alt hvad mejeristerne laver i gårdmejeriet.

For en yderlige snak om jobbet, ring til Birgitte på 20 99 77 29 eller skriv på bk@osteborsen.dk