Skal du til ostesmagning?

Har du lyst til at komme helt tæt på Ostebørsen og få en guidet tur i vores enestående osteunivers? Vi tilbyder ostesmagninger, osteskoler, virksomhedsbesøg og meget mere. Uanset om I er 10 eller 80 personer, har vi plads til jer i vores cafe.

Så book et arrangement hos os og bliv klogere på lokalt produceret enggræsmælk, europæiske osteeventyr, Ostebørsen og ostens mangfoldigheder.

Bestil et besøg – ring 44 22 33 33.

På Industrivænget 14 i Vemmelev byder vi dig velkommen i et mangfoldigt osteunivers. Ostebørsen har eget gårdmejeri, mejeriudsalg & cafe samt et stort kølelager, hvor hylderne er fyldt med mere end 1001 oste.

Udover vores egenproducerede enggræsmælksoste og spændende europæiske gårdproduktioner som Henrik og Birgitte Kastrup har opstøvet på deres osteekspeditioner, så har vi et bredt udvalg af kendte og klassiske oste. Kort sagt et slaraffenland for osteelskere.

Et guidet besøg hos os er fuld af lokale og europæiske smagsoplevelser, massevis af ostefortællinger og et indblik i en familievirksomhed, hvor det i dag er 3. generation med hjælp fra 4. generation der løber med stafetten som passioneret ostehandler.