Skal du til ostesmagning?

Har du lyst til at komme helt tæt på Ostebørsen og få en guidet tur i vores enestående osteunivers? På Industrivænget 14 i Vemmelev byder vi dig velkommen i et mangfoldigt osteunivers. Ostebørsen har eget gårdmejeri, mejeriudsalg & cafe samt et stort kølelager, hvor hylderne er fyldt med mere end 1001 oste.

Et guidet besøg hos os er fuld af lokale og europæiske smagsoplevelser, massevis af ostefortællinger og et indblik i en familievirksomhed, hvor det i dag er 3. generation med hjælp fra 4. generation der løber med stafetten som passioneret ostehandler.

Vi tilbyder ostesmagninger, osteskoler, virksomhedsbesøg og meget mere. Uanset om I er 10 eller 80 personer, har vi plads til jer i vores cafe.

Så book et arrangement hos os og bliv klogere på lokalt produceret naturgræsmælk, europæiske osteeventyr, Ostebørsen og ostens mangfoldigheder.

Bestil et skræddersyet besøg – ring 44 22 33 33.

Det mest øffern job - Ostehandler

De fleste tænker som Mick Øgendahl: Ostehandler er det mest øffern job, der findes. Altså lige med undtagelse af dem, der har mødt Henrik Kastrup fra Ostebørsen i Vemmelev. 

Efter en aften i selskab med Danmarks lykkeligste ostehandler bliver dit forhold til ost med garanti aldrig det samme. Foruden at have sat tænderne i nogle af Danmarks, ja Europas bedste og mest smagfulde oste, får du en forrygende oplevelse med spændende, inspirerende og sjove fortællinger om mælkens og ostens fantastiske udvikling over de seneste årtusinder. 

Manden, som ingen ville ansætte, da han i 1980’erne søgte en kontorelev-plads, beretter med humor, selvironi, indsigt og passion om verdens nok mest fantastiske og alsidige levnedsmiddel. Du hører om de utallige, kulinariske rejser til nogle af Europas mindste og mest unikke gårdmejerier, om familievirksomheden, der i dag beskæftiger mere end 30 ansatte og blandt andet fremstiller og udvikler oste samt mejeriprodukter af egen Naturgræsmælk.

Men pas på; efter en sådan aften får du aldrig lyst til at sætte tænderne i en “gummi-ost” igen!

Bestil et skræddersyet besøg – ring 44 22 33 33.