Kastrup

Vi brænder for at bringe smagen tilbage i Danbo, som er en fantastiske oste-type, der fortjener opmærksomhed. Der findes ikke noget bedre til morgenmad end frisk brød og et stykke Danbo.

Men desværre er Danbo blevet en industriost, der er blevet ensartet og kedelig. Derfor arbejder Ostebørsen tæt sammen med mindre mejerier i Danmark om at lave god Danbo og modne osten, så den får den helt rigtige smag og blødhed. Vi smager, smager og smager på osten, så vi kan sælge den, når smagen er optimal. Hver gang vi får nye partier af oste hjem, smager vores medarbejdere på ostene. Skulle det ske, at den ikke lever op til forventningerne, bliver de sendt retur.

Ostene kalder vi for KASTRUP, fordi det er Birgittes slægtsnavn. Hendes morfar og far har siden 1936 solgt, modnet og opkøbt Danbo fra mejerier i hele Danmark. I hendes barndom kørte hun med sin far rundt til de små andelsmejerier. Hvert mejeri havde sin egen Danbo. Grunden til denne mangfoldighed var, at mælken var forskellig fra egn til egn, og hvert mejeri havde deres særlige ostekultur(mikrobiologi).

Hos Ostebørsen kæmper vi for at fastholde og videregive den tradition.

Du kan naturligvis købe Kastrup Danbo ostene i Ostebørsens Mejeriudsalg, men det er ikke det eneste sted i landet, som sælger Kastrup ostene